Organiserade Aspergare DALARNA

Aktiviteter

Träffar för personer med Asperger i Ludvika

OA Dalarna träffas i Studeförbundet Vuxenskolans lokaler på söndagar mellan 17-20. Ta med eget fika. Kaffeautomat med varma drycker finns för 5 kr per kopp.

Vi brukar sitta och prata eller spela spel som exempelvis MaxiYatzy. Vad vi gör beror på deltagarnas intresse. Meddela om du kommer. Porten är låst på helger men ställs upp.

Om ingen har anmält sig ställs träffen in. Ibland kan träffen tillfälligt ändras till annan dag och tid om det passar deltagarna bättre, så tveka inte att höra av dig även om söndagar inte passar.

Är du intresserad av att komma på en första träff, ta kontakt med Charlotte Larsson.

E-post: charlotte.larsson@aspergare.org

Mobil: 076-230 82 11

Vägbeskrivning Ludvika: Studieförbundet Vuxenskolan ligger på Storgatan 15, en våning upp. Det är i samma hus som Swedbank.

Kommer du med buss eller tåg, gå upp på bron och gå mot stan. Vid brons slut ser du Subway. Gå då vänster, och fortsätt på gågatan till du ser Hemköp. Åker du bil, parkerar du enklast vid Folkets Hus i Ludvika på Carlavägen 24. Det är fri parkering i 3 timmar med P-skiva. Det är enklast att gå över vägen mot gallerian, runda gallerian och sen gå gågatan mot Swedbank.

Här anmäler du att du tänker komma:


  1.